Betalen in de Koopjes Markthal

Betalen
 


Bij Koopjesmarkthal.nl betaalt u m.b.v. een beveiligde internetverbinding, waardoor de afscherming van uw persoonlijke gegevens is gewaarborgd. Hiermee voldoen wij aan de strenge eisen die Thuiswinkel.org aan de betaalomgevingen stelt.
 

Wij bieden de volgende betaalmethodes aan:
 
  • Vooraf overmaken
    Indirecte betaling tbv klanten in Nederland en België en is kosteloos
     
  • Bankoverboeking
    indirecte betaling tbv klanten in Nederland en België en is kosteloos
     
  • Afterpay (extra kosten 5%)
    Achteraf betalen voor Nederlandse en Belgische klanten
     
  • Ideal 
    Directe betaling tbv klanten in Nederland en het is kosteloos
     
  • Bancontact / Mistercash 
    Directe betaling tbv klanten in België en is kosteloos
     
  • Paypal
    Naar iedereen geld overmaken met je emailadres
 
Bevestiging van betaling / vrijgave per email
 
Nadat we uw betaling hebben ontvangen ontvangt u hiervan een afzonderlijke bevestiging per email.
 
Uitleg over de betaalmethoden
 
Vooraf overmaken
Bestel eerst uw product en maak het totaalbedrag over door middel van een directe overboeking vanaf uw eigen bankrekening. Wij versturen het product nadat wij de bevestiging hebben ontvangen dat de betaling heeft plaatsgevonden. De levertijd zal hierdoor worden vertraagd.  

Bankoverboeking
U kunt ook kiezen om het totale bestelbedrag (inclusief eventuele verzendkosten) naar ons over te maken op bankrekening IBAN NL49RABO0156789973 t.n.v. Rokatrade onder vermelding van het bestelnummer en de besteldatum. Pas na controle of het bedrag is bijgeschreven zal uw bestelling in behandeling worden genomen en verstuurd. Hierdoor zal de levertijd langer zijn dan wij u vooraf hebben geïnformeerd.
 
AfterPay – Achteraf betalen (Nederland)
AfterPay voert voor www.koopjesmarkthal.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van AfterPay. Met de AfterPay App kun je dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf je smartphone. In de online omgeving Mijn AfterPay kun je jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via pushnotificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay. We brengen voor betaling middels Afterpay 5% betaalkosten in rekening.

AfterPay – Achteraf betalen (België)
AfterPay voert voor www.koopjesmarkthal.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een betaaloverzicht van AfterPay ontvangt per e-mail. In de online omgeving My AfterPay kunt u uw betaaloverzichten vanaf uw computer of tablet beheren. AfterPay houdt u op de hoogte via e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor u klaar staat. Ter goedkeuring van uw verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk uw bestelling betalen met een andere betaalmethode. U kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij u door naar AfterPay. We brengen voor betaling middels Afterpay 5% betaalkosten in rekening.

iDeal
iDeal is de meest bekende en meest gebruikte betaalmethode voor internet in Nederland. U betaalt direct via uw persoonlijke en vertrouwde bankomgeving.
 
Mister Cash
Onze Belgische klanten kunnen met een Mister Cash kaart betalen in onze shop. Het te betalen bedrag wordt van uw debitcard afgeschreven. Let erop dat u het 17-cijferig kaartnummer ingeeft zonder spaties te gebruiken en dat het kaartnummer niet gelijk is aan de 'Card id' welke onder op de kaart wordt vermeld.

Paypal
Voor (internationale) klanten die beschikken over een bankrekening op Paypal, kunnen daarmee veilig betalen. Bij het afrekenen middels Paypal wordt je automatisch naar de Paypal login scherm verwezen. Volg nu de instructies op de Paypal site en na een juiste betaling word je automatisch naar onze site terugverwezen. Voor betaling middels Paypal brengen we 3% betaalkosten in rekening.
  
Mislukte betalingen
Het kan onverhoopt voorkomen dat uw betaling niet lukt. U heeft bijvoorbeeld uw Reader van de bank niet bij de hand, u bent uw PIN-code vergeten. Ook kan het voorkomen dat er een storing is bij het iDeal systeem van een bepaalde bank. Uw bestelling zal dan niet in behandeling worden genomen. Wij stellen u hier per email van op de hoogte. Uw bestelling wordt pas in behandeling genomen als de betaling is voldaan.
 
Bestelling annuleren
Als u de betaling al hebt gedaan, maar toch besluit te annuleren, neem dan contact op met de klantenservice via info@Koopjesmarkthal.nl of bel met 0416 440 355 (bereikbaar op werkdagen van 9 – 18u). Wij streven ernaar om het geld binnen 2 werkdagen terug te storten.
 
Prijzen inclusief BTW
De prijzen bij Koopjesmarkthal.nl zijn inclusief de BTW. Het BTW percentage en bedrag wordt apart op de factuur vermeld.
Kunnen we je helpen?

Kunnen we je helpen?

Neem dan contact op met de klantenservice:

  • Telefoon +31 (0)416 440 355
  • Whatsapp +31 (0)6 25 20 98 98
  • E-mail info@koopjesmarkthal.nl
Volg ons op social media: