Garantievoorwaarden van de Koopjes Markthal

Garantievoorwaarden

Koopjes Markthal staat er voor in dat de geleverde producten aan de overeenkomst beantwoorden en voldoen aan de in het aanbod vermelde specificaties. Voor alle artikelen die u bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Voor sommige producten geldt ook een fabrieksgarantie. Deze garantie doet niets af aan de wettelijke garantie.


Het volgende is uitgesloten van fabrieksgarantie:

  • schade als gevolg van ondeugdelijk gebruik
  • vocht- of waterschade

Kosten 
De kosten voor het opsturen van een artikel zijn in eerste instantie voor de klant. Wanneer u een terecht beroep op garantie heeft ingediend dan vergoeden wij de verzendkosten. In uitzonderlijke gevallen kan hier een uitzondering op gemaakt worden. Indien u van mening bent dat u daarop een beroep kunt doen, gelieve dan contact met onze klantenservice op te nemen. In geval van een retourzending van een gerepareerd of vervangend artikel komen de verzendkosten naar de klant voor rekening van de Koopjes Markthal.

Wij adviseren u om in geval van een garantie aanvraag vooraf altijd contact met onze klantenservice op te nemen. Dat kan per mail naar info@koopjesmarkthal.nl of telefonisch op 0416 - 440 355 (op werkdagen tussen 09.00 en 18.00 uur). 
Kunnen we je helpen?

Kunnen we je helpen?

Neem dan contact op met de klantenservice:

  • Telefoon +31 (0)416 440 355
  • Whatsapp +31 (0)6 25 20 98 98
  • E-mail info@koopjesmarkthal.nl
Volg ons op social media: