Over de Koopjes Markthal

De Koopjes Markthal is een online warenhuis met een groot aanbod aan producten van bekende merken in diverse categorieën tegen voordelige prijzen. Wij zijn aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg, hét kwaliteitskeurmerk voor online winkelen welke als keurmerk door de Consumentenbond wordt ondersteund. U kunt erop rekenen dat webshops met het Thuiswinkel Waarborg veilige shops zijn die eerlijk en transparant handelen. Ze voldoen aan strenge eisen op het gebied van wet- en regelgeving, veiligheid en financiële stabiliteit. 

Meer informatie met betrekking tot uw bestelling
Wij hanteren een minimum bestelbedrag van € 9,95. Bestellingen vanaf € 50,- worden in Nederland GRATIS verzonden, bij een bestelwaarde tot € 25,- bedragen de verzendkosten € 5,95 en van € 25,- tot € 40,- zijn de verzendkosten € 3,95. De verzendkosten voor België zijn € 7,95. Deze verzendkosten zijn van toepassing op de standaard verpakkingsgrootte met afmeting 100 x 75 x 50 cm en een maximum gewicht van 20 kg. Grotere of zwaardere verpakkingen hebben afwijkende verzendkosten. De bij onze producten opgegeven levertijden zijn indicatief. Maar in het algemeen geldt voor producten met als levertijd "direct leverbaar" of "vóór 14u besteld" dat ze normaal gesproken dezelfde dag worden verstuurd zolang het artikel op het moment van bestellen voorradig is. De overige opgegeven levertijden zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid bij onze leveranciers. Let op: wanneer het bestelaantal groter is dan 1, dan kan hiervoor een afwijkende levertijd gelden. Wilt u weten wat deze is dan kunt u deze natuurlijk altijd opvragen. Tijdens de feestdagen en andere drukke piekperiodes gelden afwijkende levertijden. De afhandeling van uw bestelling wordt verzorgd door gespecialiseerde logistieke partners met vele jaren ervaring. Het vervoer van uw bestelling wordt uitgevoerd door gerenommeerde vervoerders met een online track & trace service waarmee u uw bestelling kunt volgen en zo zien wanneer deze bij u zal worden bezorgd.

U staat bij ons als klant altijd centraal. Heeft u vragen over een product uit of over de Koopjes Markthal in het algemeen, neem dan gerust contact met ons op.

Bent u leverancier dan zouden wij u kunnen helpen met het aanbieden van uw artikelen in Nederland en België, al dan niet via diverse marktplaatsen. Of bent u juist een zakelijke klant met interesse in een of meerdere producten uit ons aanbod eventueel in grotere aantallen, informeer ook dan gerust naar de prijs en levertijd hiervan. Hoe dan ook staan we open voor de mogelijkheden om tot een succesvolle  samenwerking te komen.
Kunnen we je helpen?

Kunnen we je helpen?

Neem dan contact op met de klantenservice:

  • Telefoon +31 (0)416 440 355
  • Whatsapp +31 (0)6 25 20 98 98
  • E-mail info@koopjesmarkthal.nl
Volg ons op social media: